Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

"Κρείττον το σιγάν" κύριε Φούσα, ή ο "σιωπών συναινεί";


Με πολιτικό πολιτισμό, ευπρέπεια και αξιοπρέπεια αντιμετώπισαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ την απόρριψή τους από τα γαλάζια ψηφοδέλτια των επικείμενων εθνικών εκλογών.
Τόσο ο κ. Γιάννης Καραμπίνας, όσο και ο κ. Λάμπρος Γεωργόπουλος, αλλά και ο κ. Παντελής Κολόκας σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ευχαρίστησαν τους υποστηρικτές τους και τους συνεργάτες τους για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν και τη συμπαράσταση που τους παρείχαν όλο αυτό τον καιρό και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους τους καθώς και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά.
Δεν έπραξε όμως κάτι αντίστοιχο και ο έτερος απορριφθείς από τις γαλάζιες λίστες κ. Στέφανος Φούσας.
Να υπενθυμίσουμε, ότι ο γνωστός καρδιολόγος είχε οργώσει στην κυριολεξία τον τελευταίο χρόνο όλο το Νομό με τα οδοιπορικά υγείας.
Η σιγή ιχθύος που τηρεί "ευλαβέστατα" μέχρι και αυτή την ώρα, εγείρει πολλά ερωτηματικά.
Αινιγματική είναι επίσης και η στάση που κρατά και ο πολυαγαπημένος του αδερφός πρ. Υπουργός και Ποινικολόγος Αντώνης Φούσας, ο οποίος αποτέλεσε θετικό παράγοντα για την υποψηφιότητά του καθώς το παρελθόν που κουβαλάει στην πλάτη του το γαλάζιο μεγαλοστέλεχος είναι βαρύ.
Η σιωπή όμως, μεταφράζεται ποικιλοτρόπως. «Κρείτον το σιγάν»;;;; ή «ο σιωπών συναινεί»;;;
Είχε εισπράξει την διαβεβαίωση από το κόμμα ότι θα συμπεριλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια και εντέλει δεν μπήκε κι απογοητεύτηκε;;;;
Μήπως ήταν αποκύημα της φαντασίας του το υποτιθέμενο χρίσμα που θα έπαιρνε;;;;
Μήπως στον πυρετό των διεργασιών των τελευταίων ημερών μεσολάβησε κάτι κι απορρίφθηκε;;;;;
Μήπως θεωρήθηκε δυνατό χαρτί, όπως ενδεχομένως κι άλλοι απορριφθέντες συνυποψήφιοί του και κόπηκε σκόπιμα;;;; Ή μήπως δε συμβαίνουν αυτά στην πολιτική και είναι απλά εικασίες;;;;
Μήπως θεωρεί ότι η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο και στο κόμμα δεν εκτιμήθηκε και μεταφράζεται σε σιωπή προς απάντησή τους;;;;;
Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν για να μη μένουν μετέωρες και υστερόβουλες σκέψεις στον καθέναν από μας, στο στενό του περιβάλλον και κυρίως στους υποστηρικτές του.
Αναμένουμε……

Αφροδίτη Π. Σκαρώνη