Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Σε πολιτική εκδήλωση στα Ιωάννινα μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Σάκης Τζαλαλής


Από την πόλη της καρδιάς του, τα Ιωάννινα ξεκίνησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Αθανάσιος (Σάκης) Τζαλαλής τον κύκλο των προεκλογικών του πολιτικών εκδηλώσεων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο “Du Lac” και μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έδωσε το στίγμα των θέσεών του για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Ταυτόχρονα, στον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, ζήτησε από τους εκπροσώπους κοινωνικών φορέων, τους παλιούς συναθλητές του, τους φίλους του αλλά και τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και να συμβάλουν στον ευρύ διάλογο που έχει ξεκινήσει.
Τον Σάκη Τζαλαλή προλόγισε η Ντίνα Σαρηγιαννίδου, αρχηγός της γυναικείας ομάδας Basket του ΠΑΣ Γιάννινα. Η επιλογή της πέρα από τον συμβολισμό της φετινής επιτυχίας αναδεικνύει και το success story του Γιαννιώτικου γυναικείου basket που με όραμα, σχέδιο και συλλογική προσπάθεια καταφέρνει να κατακτά τους στόχους του.
«Εύχομαι το επίτευγμα των κοριτσιών του ΠΑΣ Γιάννινα να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας», ανέφερε με νόημα στην αρχή της ομιλίας του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.
 Στη συνέχεια ο Σ. Τζαλαλής αναφέρθηκε στη συνάντησή του με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώτη Γεννηματά και την τιμητική πρόσκληση που του απηύθυνε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής στις προσεχείς εκλογές με το ΚΙΝ.ΑΛ. και τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Μετά από χρόνια προσφοράς στο χώρο του αθλητισμού και της εκπαίδευσης, ήρθε η ώρα να δώσω άλλον έναν αγώνα διαφορετικό αυτή την φορά, από ένα άλλο πόστο, εξίσου κρίσιμο και σημαντικό αυτό της πολιτική».
 Ο Ηπειρώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής στις Ευρωεκλογές θα επιφέρει ανατροπές και στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό και ζήτησε από όλους να το στηρίξουν με την ψήφο τους. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε: «Στο Κίνημα Αλλαγής μαζί με τις δυνάμεις της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας προωθούμε το όραμα μας για μια κοινωνική Ευρώπη της ανάπτυξης, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Τώρα είναι η ώρα της Σοσιαλδημοκρατίας, τώρα είναι η ώρα μιας δημιουργικής επανεκκίνησης και κινητοποίησης των προοδευτικών δυνάμεων».
 Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Σ. Τζαλαλής ζήτησε την ψήφο των πολιτών για να μπορέσει να υποστηρίξει τον κοινό όμορφο αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου, ενώ χειροκροτούμενος στο τέλος δεσμεύτηκε προσωπικά ότι: «Με συνέπεια και υπευθυνότητα θα δίνω περιεχόμενο και ουσία στα οράματά μας. Αυτή είναι η ιστορική ευθύνη μου, απέναντι σε εσάς, τον τόπο και τη χώρα. Αυτά τα οράματα, παραμένουν για μένα μια πηγή δημιουργικής έμπνευσης, μια αισιόδοξη πνοή ελπίδας και προοπτικής».
Την πολιτική εκδήλωση -μεταξύ άλλων- τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας,  ο δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Δημήτρης Δημητρίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙ.ΝΑΛ. στον Νομό Ιωαννίνων κ. Νίκος Γκόλας, κ. Μαργαρίτα Ζήκου, κ. Μιχάλης Κασσής, κ. Θανάσης Μανταλόβας και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Παντούλας. 
 Η εκδήλωση έκλεισε με έναν ζωντανό διάλογο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Σάκη Τζαλαλή με τους παρευρισκόμενους.