Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

“Διάλογοι Ψυχοθεραπείας” από την ΨΥΧΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ


Ο διευθυντής και επόπτης επιστημονικού προσωπικού της ΨΥΧΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (psychikifrontida.gr), κ. Γιώργος Παπαγεωργίου, προσκαλεί στην πρώτη συνάντηση του κύκλου ανοιχτών συναντήσεων με το κοινό, με τίτλο: “ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ” την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, ώρα 19:30 με ελεύθερη είσοδο.
Πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων που ξεκινούν στον Πολυχώρο Εικαστικών και Τέχνης «Trii Art Hub» - Δράκου 9, Συγγρού-Φιξ (πλησίον σταθμού Μετρό).
Στο καλαίσθητο νεοκλασικό του «Trii Art Hub», οι φίλοι της ΨΥΧΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σύντομη και ενδιαφέρουσα εισαγωγική ομιλία και στη συνέχεια να εκφράσουν απορίες, να ανταλλάξουν απόψεις σε διάλογο με τους ειδικούς, ή να μοιραστούν εμπειρίες μεταξύ τους πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπείας, σ΄ ένα χαλαρό περιβάλλον με τη δυνατότητα να πάρουν το ποτό ή τον καφέ τους, από το στυλιστικά όμορφο Cafe & Wine Bar του TRII ART HUB.
Η πρώτη συνάντηση απευθύνεται σε όσους νιώθουν ...σε απόγνωση! Και πιέζονται να ζουν κοντά, ενδεχομένως και στο ίδιο σπίτι, με άλλον δικόν τους άνθρωπο σε Ψυχοπαθολογία. Δηλαδή απευθύνεται προς αυτούς που βασανίζονται στη ζωή, εξαιτίας Ψυχοπαθολογίας ...άλλων! 
Η συνάντηση θα έχει το εισαγωγικό θέμα:
“ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, λόγω ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ: Ποιοι κάνουν, ποιοι ΝΑ κάνουν, και ποιοι ΔΕΝ θα κάνουν ψυχοθεραπεία”.