Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

6ο Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπαιδικής από το Metropolitan General


H A΄ Ορθοπαιδική Κλινική και η Κλινική Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων του Metropolitan General διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά το Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπαιδικής την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στην Αίγλη Ζαππείου (Αίθουσα Prive).
Στόχος του Σεμιναρίου είναι η παρουσίαση όλων των νεότερων δεδομένων στη διάγνωση, διαχείριση και θεραπεία ορθοπαιδικών και ρευματολογικών νοσημάτων που άπτονται πολλών ειδικοτήτων. Ο πολυπρισματικός χαρακτήρας του έγκειται στο ότι, πέρα από τον τομέα της ορθοπαιδικής και της ρευματολογίας, περιλαμβάνει και διαλέξεις από τον τομέα της νεφρολογίας, νευρολογίας, καρδιολογίας, αιματολογίας, παθολογίας, πνευμονολογίας, γενικής χειρουργικής και ενδοκρινολογίας. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία του Σεμιναρίου αποτελεί η σημασία που έχει η άριστη συνεργασία μεταξύ ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό την υγεία των ασθενών.
Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η κα Ελένη Κομνηνού, Ρευματολόγος, Διευθύντρια Κλινικής Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων και ο κ. Νικόλαος Λάγιος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Διευθυντής Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής Metropolitan General.


Παράλληλα, θα συμμετέχουν ως πρόεδροι και ομιλητές, διακεκριμένοι ιατροί.
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων αλλά και σε απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τις ορθοπαιδικές και ρευματολογικές παθήσεις.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.
Σημειώνεται ότι θα χορηγηθούν 14 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Δείτε το πρόγραμμα εδώ: https://bit.ly/2FbRngu
Πληροφορίες: 210 3250260 (Global Events)