Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Συλλήψεις πέντε ατόμων για διωκτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 48ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, πέντε άτομα, για διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
 Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας, ποινής κάθειρξης (10) ετών, για το αδίκημα της ληστείας.
 Χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για απάτη.
Χθες το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 32χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ευρυτανίας, ποινής φυλάκισης επτά μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Χθες το πρωί στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου, ένας 42χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών, για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και πλαστογραφία.
Προχθές το πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κρανιδίου Αργολίδας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών και δέκα ημερών, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.