Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία του Δήμου Πωγωνίου


Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στις εκπαιδευτικές μονάδες του Δήμου Πωγωνίου. Οι μαθητές επέστρεψαν στις τάξεις τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, κατά τις οποίες συνεργεία του Δήμου προετοίμαζαν τα κτίρια προκειμένου να είναι έτοιμα να τους υποδεχτούν.
Ο αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δολιανών, τη μεγαλύτερη σχολική μονάδα του Δήμου, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη που καλωσόρισε τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή χρονιά γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες. «Τα σχολεία είναι θησαυρός γνώσεων σε πολλά γνωστικά αντικείμενα. 
Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να σας προσφέρει τα εφόδια που χρειάζεστε για το μέλλον. Ο Δήμος Πωγωνίου πιστεύει στη νεολαία γιατί εσείς είστε το αύριο του τόπου. Σε αυτό το ταξίδι της γνώσης θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σας» τόνισε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του.
Καλή σχολική χρονιά ευχήθηκαν στους μαθητές επίσης ο Διευθυντής του Λυκείου κ.  Ντάγκας Παντελής  και η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Γιαννώρου Φεβρωνία που ευχαρίστησαν το Δήμο Πωγωνίου για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία.