Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

«Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι»: Συνεχίσουμε την προσπάθεια ανατροπής του παλιού, και θα δώσουμε τη μάχη για ένα Πωγώνι χωρίς παραγοντίσκους


«Δύναμη Ενότητας                                                                        
 και  Ευθύνης 
για το Πωγώνι»               
Δολιανά  5/7/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τις  αλλαγές που πρόεκυψαν στην Παράταξή μας.
Βιάστηκε ο συνάδελφος Δημήτρης Ντότης  να αποδώσει ευθύνες  στη νέα  ηγετική ομάδα της Παράταξης, καθώς  αν αυτές υπάρχουν βαρύνουν τον ίδιο και τις επιλογές του για τα προηγούμενα 2 ολόκληρα χρόνια. 
Σε ό,τι αφορά την παραίτησή του από την παράταξη, με την οποία εξελέγη, δεν θα τον κρίνουμε εμείς, ούτε και έχει αξία τι γράφουν οι επίδοξοι δημοσιογράφοι, αλλά οι πολίτες του Πωγωνίου.
Οι προσωπικές επιλογές του καθενός από εμάς δικαιώνονται από το χρόνο και μέσα στην πραγματική ζωή, και όχι από εντεταλμένους, τάχα αυτόκλητους και δήθεν ανεξάρτητους κριτές της Δημόσιας ζωής. 
Ευχαριστούμε το Δημήτρη Ντότη για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε.
Επειδή όμως όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας σε αυτό τον τόπο, το γεγονός της ενορχηστρωμένης και οργισμένης προσωπικής επίθεσης προς τον επικεφαλής της Παράταξης μας Βασίλη Τόπουλο από ‘’γνωστό‘’ διαδικτυακό τοπικό μέσο, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε, την προσπάθεια ανατροπής του παλιού, και να δώσουμε τη μάχη για ένα Πωγώνι χωρίς παραγοντίσκους, για  μια Δημοτική Αρχή που θα προάγει τη Δημοκρατία και τον Πολιτικό  Πολιτισμό στην περιοχή μας.
Συνιστούμε ψυχραιμία, σε ένα πολιτικό τοπίο που αλλάζει, με μια Δημοτική Αρχή που καταρρέει , καθώς  "… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη".

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης
Μποντίνης Γρηγόρης
Ντρίκος Θωμάς
Τόπουλος Βασίλης
Τσέπας Γεώργιος
Τσάλης  Αθανάσιος
Τσώνης Γεώργιος