Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παρακαλάμου κ. Μπίκα Χρ. Κωνσταντίνου

ΑΓΡΟΤΙΚΕ ΑΣΤΕΡΑ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
           Εκ μέρους της Τοπικής κοινότητας Παρακαλάμου, ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας. Από το τέλος της  περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς, όπου μετά από περίπου 30 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στην Α΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ.ΗΠ,  αλλά ειδικότερα με τα επιτεύγματά της κατά την φετινή περίοδο με αποκορύφωμα την πρόκριση  στον τελικό κυπέλλου, κατάφερε ολόκληρο το χωριό να ξαναζήσει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές του παρελθόντος.
          Όταν το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ανησυχία για το μέλλον του Αγροτικού Αστέρα, μπήκαν "μπροστά" κάποιοι άνθρωποι όπου σήμερα απαρτίζουν την Διοίκηση της ομάδος, δείχνοντας  την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα για το χωριό.
          Έτσι λοιπόν σήμερα, σας συγχαίρω για την προσφορά σας που δείχνετε καθημερινά με την ενασχόλησή σας με την ποδοσφαιρική ομάδα, επενδύοντας σε αυτήν χρόνο, χρήμα και περίσσια αγάπη.      
          Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω το πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  κ. Χαρίση Αθανάσιο  όπου με την καθοδήγησή του η ομάδα είναι ένα πολύ καλό σύνολο αλλά και στους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ  μας  που δίνουν την μάχη στο γήπεδο και εύχομαι να είμαστε ΕΜΕΙΣ οι κυπελλουχοι.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος