Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Στα σαλόνια της Α΄ ερασιτεχνικής ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά (Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά-Ολυμπιακός Βοτανικού 2-0)

*Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά επικράτησε στο μπαράζ του Ολυμπιακού Βοτανικού  με 2-0 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο και  από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α' Ερασιτεχνική.
Η ομάδα του Μπάμπη Νταλάκα εμφανίστηκε πιο έτοιμη και αποφασισμένη και δημιούργησε πολλές φάσεις στην εστία του Ολυμπιακού Βοτανικού.
Στο 17΄ ο Γκόνης Πέτρος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο  Φερούλης Μάριος που με προβολή άνοιξε το σκορ για τον Αγροτικό Αστέρα.
Υποδειγματικός συνδυασμός στο 22΄ του Μακρή Χρήστου με τον Φερούλη Μάριο και ωραίο πλασέ του τελευταίου και το 2-0 είναι γεγονός.
Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Αστέρας στο 30΄ με τον Μακρή Χρήστο με την μπάλα να φεύγει ξυστά από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στην επανάληψη οι παίχτες του Ολυμπιακού Βοτανικού ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μπισέλα Παναγιώτη στο 49΄.
Ο Αγροτικός Αστέρας έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει στο δείκτη του σκορ με τους Μακρή Χρήστο και Γρίβα Χρήστο.
Ο Μπαζώρα Γεώργιος-Φοίβος αντίκρισε στο 80΄ τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίχτες.
Αγροτικός Αστέρας:

Ζota Joel, Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Δρίβας Λάζαρος, Μητρογιάννης  Δημήτρης, Γκάνας Κων/νος, Μπαζώρας Γεώργιος-Φοίβος, Μακρής  Χρήστος, Ζότα Αρσέν, Γκόνης Πέτρος, Γρίβας Χρήστος, Φερούλης Μάριος (Γλάβος Ευθύμιος 93΄)
Ολυμπιακός Βοτανικού:

Ζώτος Κων/νος, Λέζος Άγγελος, Τσίφτσης Ηλίας (Ζώτος Γρηγόριος 80΄), Κωνσταντής Μάριος, Μπαρέκος Βασίλειος, Κωστάκης Σπυρίδων (Σιώλος Άγγελος 41΄), Ποζιόπουλος Αλέξανδρος (Τζήμας Χρήστος 62΄), Διαμαντής Άγγελος, Μπισέλας Παναγιώτης, Ρομποτής Μ., Κοκκιάδης Εμμανουήλ

ΤΕΤΑΡΤΗ  31  ΜΑΪΟΥ 2017
ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΑΚΙ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ 2-0
****
Τρελά πανηγύρια στα αποδυτήρια μετά την λήξη του αγώνα από παίχτες, προπονητή και παράγοντες του Αγροτικού Αστέρα για την επίτευξη του στόχου και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Φωτό: Giwrgos Mitsis