Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη του εκπροσώπου τύπου της «Νέας Δεξιάς» στα Ιωάννινα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη (20 και 21/2) στα Ιωάννινα, του Εκπροσώπου Τύπου  του Κόμματος κ. Δημητρίου Γερογιάννη επ’ ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλεως απ’ τον τουρκικό ζυγό, στις οποίες εκπροσώπησε τον Πρόεδρο κ. Φαήλο Κρανιδιώτη.
Την πρώτη μέρα της επισκέψεως ο κ. Γερογιάννης, επισκέφθηκε την Περιφέρεια Ηπείρου όπου ενημερώθηκε για θέματα κοινωνικής πολιτικής απ’ τον αρμόδιο  Περιφερειάρχη κ. Οδυσσέα Πότση.
Ακολούθως, παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο πεσόντων Μπιζανομάχων, όπου μετά το πέρας της τελετής μαζί με τοπικά στελέχη του Κόμματος, κατέθεσε  στεφάνι. Νωρίς το απόγευμα παρεχώρησε συνέντευξη στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού «Βήμα tv».
Αργά το απόγευμα,  επικεφαλής κλιμακίου στελεχών παρέστη στην επετειακή εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ το βράδυ συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη τοπικών στελεχών όπου συζητήθηκαν  οργανωτικά και πολιτικά θέματα.

Ανήμερα της επετείου το πρωί παρέστη στην Δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου  Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου, ακολούθως στην δεξίωση της VIII Μεραρχία και στην παρέλαση. Μετά το πέρας της παρελάσεως μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους μετέβη στην Περιφέρεια και παρέστη στην εκδήλωση προς τιμή του Προέδρου της Βουλής , ενώ το μεσημέρι συναντήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της περιοχής, τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων  και ενημερώθηκε για σειρά ζητημάτων.