Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, ποσότητα ναρκωτικών στο 42ο χμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης

Κατασχέθηκαν (2.100) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (26-02-2017) μετά τα μεσάνυχτα στο 42ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, Άνω Πωγωνίου και Μαστοροχωρίων, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για απείθεια.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντόπισαν δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό τον 27χρονο και επιχείρησαν να την ελέγξουν, ωστόσο αυτός αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, τράπηκε σε φυγή.
Στη συνέχεια, ύστερα από αναζητήσεις, η δίκυκλη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στο 42ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, ενώ ο 27χρονος οδηγός της συνελήφθη.
Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (2.100) γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.