Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Αδελφότητα Κερασόβου Πωγωνίου: «Βασιλόπιτα-Χορός 2017», το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 20:30, στην αίθουσα δεξιώσεων «Το Έλατο»

Πίτα-χορός Κερασόβου Πωγωνίου

Το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:30, όλοι στην αίθουσα «Έλατος»
ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη και επισφραγίζει την επιτυχία της όμορφης γιορτής μας
      Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητάς μας, στο πλαίσιο των καταστατικών της σκοπών και εν όψει του νέου έτους 2017, σύμφωνα με τις πατροπαράδοτες λαϊκές παραδόσεις της πολύ ευαίσθητης ακριτικής μας επαρχίας, του όμορφου Πωγωνίου, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση της Αδελφότητας Κερασοβιτών «Βασιλόπιτα-Χορός 2017», το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 20:30 το βράδυ, στην καλαίσθητη αίθουσα δεξιώσεων «Το έλατο» (Λεωφόρος Φυλής 2, Χασιά, τηλέφωνο 2102411505). 
Η Αδελφότητά μας εγγυάται και φέτος την πολύ καλή διασκέδασή μας με άψογο σέρβις, με εξαιρετικά πλούσιο και καλόγουστο μενού και φυσικά με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.
Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει γλέντι με παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα, πλούσιο μενού με απεριόριστη κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών καθώς και διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα που ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουν οριστικοποιηθεί.
      Θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η ανωτέρω εκδήλωση είναι η κορυφαία χειμερινή γιορτή, για το Κεράσοβο, τους Κερασοβίτες και τους φίλους του χωριού μας, η πρώτη σε μια σειρά άλλων εκδηλώσεων για το 2017.
Είναι ακόμα γεγονός ότι είναι μια από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε στη διάρκεια του χειμώνα να συναντηθούμε, να συσφίξουμε τους μεταξύ μας δεσμούς ανταλλάσσοντας ευχές και να γαλουχήσουμε τους νεότερους με τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Θεωρούμε λοιπόν πως έχουμε χρέος να δώσουμε το παρόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι, μονοιασμένοι, αγαπημένοι, στην εκδήλωση της Αδελφότητάς μας στις 11 Φεβρουαρίου του 2017, αφού έτσι τιμούμε το Κεράσοβο, το Πωγώνι, την Ήπειρο, την Αποδημία, εμάς τους ίδιους σε τελευταία ανάλυση.
Ας μην ξεχνάμε πως οι Αδελφότητες στήριξαν τόσο τα χωριά όσο και τους απόδημους σε παλαιότερες δύσκολες εποχές.

Για αυτό λοιπόν να μη λείψει κανείς!