Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Πωγώνι: Νεκρός 31χρονος κυνηγός από τον Παρακάλαμο σε κυνήγι αγριογούρουνων


Σοκ στην κοινωνία του Πωγωνίου έχει προκαλέσει το τραγικό ατύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι  όταν ο 31χρονος Ντρουμπάλης Νικόλαος καταγόμενος  από τον Παρακάλαμο έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς φίλου του στην διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνων στην τοποθεσία «Κάτω Πουρνάρα», στην Στρατίνιστα του Δήμου Πωγωνίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρέα νεαρών κυνηγών  (οι περισσότεροι καταγόμενοι από τη Δημοτική Ενότητα Άνω Καλαμά) είχαν στήσει καρτέρι για αγριογούρουνα.
Ο άτυχος 31χρονος δέχτηκε δυο πυροβολισμούς από 56χρονο φίλου του, ο όποιος τον πέρασε για αγριογούρουνο.

Άμεσα ο 31χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο 56χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, οι όποιοι ερευνούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Η είδηση του θανάτου του νεαρού Νίκου  έγινε γρήγορα γνωστή στην ευρύτερη περιοχή, σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος το χωριό του, ενώ οι φίλοι του που βρίσκονταν μαζί του στο κυνήγι αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.




*****
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανάσιμος τραυματισμός 31χρονου κυνηγού στη Στρατίνιστα Ιωαννίνων
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός κυνηγός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Χθες (30.10.2016) το μεσημέρι, 31χρονος ημεδαπός κυνηγός τραυματίσθηκε θανάσιμα, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, σε δασική περιοχή, στη Στρατίνιστα Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δελβινακίου, ένας 56χρονος ημεδαπός, επίσης κυνηγός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε δασική περιοχή, στη θέση «Κάτω Πουρνάρα» στη Στρατίνιστα Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριόχοιρου, ο 56χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 31χρονο.
Το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε ο κατηγορούμενος καθώς και δύο φυσίγγια, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου. 
****


Η νεκρώσιμος ακολουθία  του αδικοχαμένου Νίκου θα ψαλλεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Παρακαλάμου.