Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Παρακάλαμος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ποδηλατοδρομία 2016» που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου «Το Σώσινο»


 Μεγάλη ήταν και φέτος η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στην «Ποδηλατοδρομία 2016» που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου «Το Σώσινο», η τοπική Κοινότητα Παρακαλάμου,  υπό την αρωγή του Δήμου Πωγωνίου και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016.
Με αφετηρία τη Κεντρική Πλατεία Παρακαλάμου και ακολουθώντας την διαδρομή  Ρεπετίστα-Βροντισμένη-Βελλά οι ποδηλάτες έφτασαν στην Ταβέρνα του Χάσκου Μιχάλη στο Καλπάκι.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο συνδημότης καρδιολόγος και Πρόεδρος της Ε.Κ.Ε. κ. Φούσσας Στέφανος, ο Αντιδήμαρχος Άνω Καλαμά κ. Γκόγκος Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γαλίτσης Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παρακαλάμου κ. Μπίκας Κωνσταντίνος.
Μετά την επιστροφή στην  Κεντρική Πλατεία Παρακαλάμου ακολούθησε κλήρωση και δυο τυχεροί κέρδισαν από ένα ποδήλατο προσφορά του ο Πολιτιστικού Συλλόγου Παρακαλάμου «Το Σώσινο» και του Συλλόγου Γυναικών Άνω Καλαμά.