Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος: «Ανακρίβειες και ψέματα τα όσα καταγγέλλει η Πασσαρώνα Ροδοτοπίου»

Άμεση ήταν η αντίδραση της Διοίκησης της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος στα όσα καταγγέλλει η Πασσαρώνα  Ροδοτοπίου.
Με ανακοίνωσή της, τα χαρακτηρίζει  ανακρίβειες και ψέματα με σκοπό την παραπλάνηση του φίλαθλου κοινού, αλλά και των δημοσιογράφων και επισημαίνει ότι η μόνη ομάδα του δικαιούται να έχει παράπονα από την διαιτησία είναι η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος, αφού ο διαιτητής ακύρωσε ένα καθαρό γκολ και δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε χέρι αμυντικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε σήμερα ύστερα από την ανακοίνωση του Δ. Σ. της ομάδος του Ροδοτοπίου την προσπάθεια που έκανε να παραπλανήσει το κοινό και τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Θέλοντας λοιπόν να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την καθαρή ήττα του Ροδοτοπίου προτίμησε να αναφερθεί σε εξωαγωνιστικά θέματα με ψέματα και ανακρίβειες.
Για εμάς ήταν ένα ντέρμπυ με τα όλα του όπως συμβαίνει σε όλα αυτά τα παιχνίδια τέτοιου βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Με μια πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στην επανάληψη ή ομάδα μας κέρδισε πανάξια!!
Από εκεί και πέρα όσων αφορά το διαιτητή της αναμέτρησης ή μόνη ομάδα που δικαιούται να έχει παράπονα είναι ο Πωγωνάτος αφού ο διαιτητής μας αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι αντιπάλου και μας ακύρωσε καθαρό γκολ ως οφσάιντ.
Όπως είναι κατανοητό αυτές οι αποφάσεις δυναμίτισαν το κλίμα του αγώνα με αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι φίλαθλοι της ομάδος μας.
Επίσης παρότι ο προπονητής του Ροδοτοπίου αποβλήθηκε εκτός γηπέδου από το διαιτητή λόγω εξύβρισης σε παίχτη του Πωγωνάτου ,συνέχισε να είναι εντός αγωνιστικού χώρου συνεχίζοντας τις προκλήσεις και κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.
Είναι πραγματικά κρίμα που άνθρωποι σαν κι αυτόν με τέτοια παρουσία στο ποδόσφαιρο να έχουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές και να ντροπιάζουν ιστορικές ομάδες όπως το Ροδοτόπι.
Τέλος ο Πωγωνάτος έχει δείξει κατ επανάληψη ότι παλεύει τα παιχνίδια εντός αγωνιστικού χώρου καθαρά και διαθέτει ποδοσφαιριστές και παράγοντες που προσπαθούν αγνά και με ανιδιοτέλεια για μια καλή παρουσία στο τοπικό πρωτάθλημα χωρίς να δημιουργούν προβλήματα σε καμία ομάδα και σε καμία έδρα.
ΥΓ. Ας ρωτήσουν οι κύριοι της διοίκησης του Ροδοτοπίου αν κάποιος από τους ποδοσφαιριστές τους έχει κάποιο παράπονο. Προς τιμή τους αποδεχόμενοι την ήττα δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα.

Εκ του Δ. Σ.


Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ