Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Πωγωνίου: Εκδήλωση για την παραδοσιακή τέχνη στο Καλπάκι, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 18:00

Ο Δήμος Πωγωνίου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση «Info-Day» που διοργανώνει στο πλαίσιο του έργου «CRAFTIN - CraftsinAction», και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου στο Καλπάκι την Παρασκευή 12/2/2016, ώρα έναρξης 18:00.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν και να καταρτιστούν στο χώρο των παραδοσιακών τεχνών και της χειροτεχνίας και σε επαγγελματίες χειροτέχνες – τεχνίτες για να ενημερωθούν για τις δράσεις του έργου.
Οι συμμετέχοντες μεταξύ άλλων θα ενημερωθούν για τη συμβολή του έργου στην προσπάθεια διάσωσης των παραδοσιακών τεχνών και την ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο πλαίσιο της τοπικής οικονομίας, για τις δράσεις προώθησης της συνεργασίας μεταξύ επαγγελματιών στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας και Αλβανίας, για τα εργαλεία που παρέχονται για την προώθηση πωλήσεων καθώς και για τις επικείμενες εκδηλώσεις εκπαίδευσης και κατάρτισης.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του έργου www.craftin.eu
Το έργο «CraftsinAction» συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας "Ελλάδα-Αλβανία 2007-2013".