Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 14 Απριλίου, ώρα 12:00 το μεσημέρι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

         Έχοντας  υπόψη τις σχετικές διατάξεις του άρθρου  75  του  Ν. 3852 / 2010 για σύγκληση της  Οικονομικής Επιτροπής, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε στη συνεδρίαση της  Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα διεξαχθεί  την  14η  Απριλίου 2015, ημέρα  Τρίτη & ώρα 12.00   το μεσημέρι  στο Δημαρχείο – ΚΑΛΠΑΚΙ.

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος  Καφέ – Ψησταριά – Ξενώνα στην Τ.Κ. Δελβινακίου.
2. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης σχετικά με την υπ. αρ. 1790/9-3-15 αίτηση του κ. Βάκκα Ηλία για αναστολή της αυτοδίκαιης αργίας του.
3. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης σχετικά με την υπ. αρ. 119/15 διαταγής πληρωμής  του Ειρηνοδικείου Ιωαννίνων του αιτούντος Δημητρίου Παππά κατά του Δήμου Πωγωνίου ως καθολικού διαδόχου του καταργηθέντος Συνδέσμου με την επωνυμία «Υδρευτικός Σύνδεσμος Πηγών Μερόπης».
4. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης σχετικά με την υπ. αρ. 120/15 διαταγής  πληρωμής  του Ειρηνοδικείου Ιωαννίνων του αιτούντος Ελευθερίου Τσακανίκα κατά του Δήμου Πωγωνίου ως καθολικού διαδόχου του καταργηθέντος Συνδέσμου με την επωνυμία «Υδρευτικός Σύνδεσμος Πηγών Μερόπης».
5. Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 3η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2015 Δήμου Πωγωνίου.

Ο  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ