Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πυρήνας Υποστηρικτών Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό Π.Ε. Ιωαννίνων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πυρήνας Υποστηρικτών της ΄Ενωσης για την Πατρίδα και τον Λαό (Πρόεδρος Βύρων Πολύδωρας, Αντιπρόεδροι Χ. Ζώης, Ν. Νικολόπουλος, Π. Ψωμιάδης), θεώρησε ως υποχρέωσή του να πάρει ξεκάθαρη θέση για τις εκλογές στους Δήμους της Περιφ. Ενότητας Ιωαννίνων.
Βασικό κριτήριο επιλογής-στήριξης είναι η σαφέστατη και έμπρακτη αδέσμευτη αυτοδιοικητική στρατηγική της κάθε δημοτικής κίνησης, η αποδεδειγμένη ανεξαρτησία και η αποφασιστικότητα αντίδρασης στην όποια κυβερνητική - μνημονιακή επιβολή αποφάσεων και μέτρων που θα θίγουν τα συμφέροντα του Δήμου και κατ' επέκταση της Χώρας και του λαού.
Για το Δήμο Πωγωνίου ειδικότερα  αποφασίστηκε η στήριξη της ανεξάρτητης, αδέσμευτης δημοτικής κίνησης "Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι" με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Γιάννη Ντόντη.
Το Πωγώνι στις επερχόμενες εκλογές θα πρέπει να αλλάξει σελίδα, βάζοντας τέλος σε μια δημοτική αρχή πλήρως υποταγμένης σε πολιτικούς προστάτες-υπηρέτες μιας σκληρής αντιλαϊκής πολιτικής.
Μια δημοτικής πολιτικής που συνηγόρησε σε αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας και των πιστωτών της χώρας, που έβλαψαν την περιοχή και την οδηγούν στον αφανισμό.
Ο απερχόμενος δήμαρχος φέρει βαρύτατες ευθύνες. Δεν τον σώζουν οι κατόπιν εορτής επαναστατικές κορώνες.
Την κρίσιμη στιγμή ήταν απών και παρασκηνιακά συναινούσε σε βλαπτικές για τον τόπο αποφάσεις των πολιτικών του προστατών.
Καλούμε τους φίλους μας στο Πωγώνι, δυναμικά να στηρίξουν την προσπάθεια αλλαγής πορείας του Δήμου τους.


Εκ του Πυρήνα