Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Εξιχνιάστηκε κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι στην Άνω Καλεντίνη Άρτας

Συνελήφθη ως δράστης ένας 25χρονος ημεδαπός Ρομά, ενώ αναζητείται συνεργός του

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας περίπτωση κλοπής από οικία, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 78χρονης ημεδαπής, που έγινε το πρωί της 18.03.2014 στο χωριό Άνω Καλεντίνη Άρτας.
 Ως δράστης συνελήφθη χθες (19-03-2014) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 25χρονος ημεδαπός Ρομά, ενώ αναζητείται συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Αναλυτικότερα, οι προαναφερόμενοι δράστες, πρωινές ώρες της 18.03.2014 πλησίασαν την 78χρονη έξω από το σπίτι της στην Άνω Καλεντίνη Άρτας και ενώ ο ένας την απασχολούσε, ο άλλος αφού παραβίασε την κεντρική είσοδο εισήλθε στο σπίτι και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (33.000) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του συνεργού του.