Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί!

Την τελευταία βδομάδα (από την Δευτέρα 11/11/2013) έκαναν την εμφάνισή τους στους χώρους του Ε.Μ.Π. διάφοροι τριαντάρηδες και, εξω-ιδρυματικοί, αλητο-αναρχο-μπαχαλάκηδες  στις πύλες του Ε.Μ.Π. σαν «μαντρόσκυλα», οι οποίοι έχουν αναλάβει την περιφρούρηση των πυλών και των χώρων (!), λυμαίνονται τα πάντα  και γενικά κάνουν ό,τι θέλουν!
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στους χώρους της Πολυτεχνειούπολης έχουν παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό φαινόμενα χρήσης ναρκωτικών.
Αυτά τα άτομα εμφανίστηκαν στις 2 τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις των ΙΔΑΧ και των μονίμων (!), παίρνουν τον λόγο, κάνουν σαματά και περνάνε την σκληρή γραμμή τους, τραμπουκίζοντας οποιονδήποτε τολμήσει να εκφράσει μιαν άλλη άποψη.
Η μεγάλη πλειοψηφία των διοικητικών υπαλλήλων φοβάται να εκφράσει την άποψή της και στις 2 τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις των διοικητικών υπαλλήλων υπήρξε αξιοσημείωτη αποχή. 


Ποιοι παίρνουν λοιπόν τις αποφάσεις;
Οι εξω-ιδρυματικοί, που ύποπτα εμφανίστηκαν την τελευταία βδομάδα, οι οποίοι όμως ψηφίζουν για τους διοικητικούς υπαλλήλους; Για ποια απαρτία μιλάμε; Για ποια νομιμότητα Γενικών Συνελεύσεων και αποφάσεων; Αυτοί, που εμφανίζονται αγκαζέ με κάποιους αλητο-συνδικαλιστές, οι οποίοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και κάνουν καθημερινά περιπολίες μέσα στους χώρους του Πολυτεχνείου, κανονικά τάγματα εφόδου (!) δηλαδή, προπηλακίζοντας και τραμπουκίζοντας οποιοδήποτε μέλος της Πολυτεχνειακής κοινότητας (καθηγητές, φοιτητές, υπαλλήλους κ.λπ.) θέλει να προσεγγίσει στο γραφείο του;
Ποιος επιστράτευσε αυτά τα άτομα, τώρα που η απεργία των διοικητικών κηρύχθηκε παράνομη και μάλιστα ενόψει της επετείου του εορτασμού του Πολυτεχνείου;
Το τι επιδιώκουν είναι πασιφανές, το θέμα όμως είναι, ποιος τους περιθάλπει και τους συντηρεί τόσα χρόνια;
Γιατί, προφανώς, κάποιοι τους περιθάλπουν, τους σιτίζουν, τους στεγάζουν, τους έχουν μίσθαρνα όργανά τους και τους επιστρατεύουν κατά το δοκούν. Κάποιοι θα πρέπει, κατεπειγόντως, να δώσουν πειστικές απαντήσεις γι’ αυτό και να μην κρύβονται γι’ αυτά τα «θαυμαστά» φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο Ε.Μ.Π., χωρίς, κατά περίεργο τρόπο,  να τους έχει  απασχολήσει αυτή η κατάσταση, αν και, υποτίθεται ότι, είναι αρμόδιοι.

Η κατάσταση στο Ε.Μ.Π. έχει φτάσει πια στο μη περαιτέρω, η λέξη Ντροπή δεν φτάνει να περιγράψει την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.