Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος: Απάντηση στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος των Αμπελοκήπων Βασίλης Παπαδόπουλος για την διαιτησία στο μεταξύ τους αγώνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος μας φέρνει στη δυσάρεστη θέση να εισέλθουμε σε μία διαδικασία ανακοινώσεων χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος.
Ο συγκεκριμένος κύριος προβαίνει σε διαφόρου τύπου καταγγελίες όσον αφορά τους διαιτητές του αγώνα, κατανανομάζοντας μάλιστα τον δεύτερο βοηθό της αναμέτρησης κ. Μπόσια.
Θεωρεί λοιπόν πως αδικήθηκε σε έναν αγώνα που η ομάδα του δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την παραμικρή ευκαιρία ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα, ενώ συν τοις άλλοις το γκολ που σημείωσε προήλθε από ένα καθαρό προσωπικό λάθος.
Επειδή όμως ο κ. Παπαδόπουλος καταφέρνει με τις δηλώσεις του να υπερβαίνει τα όρια της γραφικότητας οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής για τη συμπεριφορά τόσο τη δική του, όσο και των υπολοίπων συμμετεχόντων στην αποστολή της ομάδας των Αμπελοκήπων: δεν υπέδειξαν τον παραμικρό σεβασμό πρώτα απ' όλα στο γιατρό του αγώνα ο οποίος τυγχάνει να είναι διευθυντής νοσοκομειακής μονάδας, καθώς και στο γενικό αρχηγό και εν τέλει στον προπονητή της ομάδας μας, ειρωνευόμενοι τους διαρκώς τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη της αναμέτρησης.


Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο κ. Παπαδόπουλος έχει κάποιο απτό πρόβλημα με την ομάδα μας, μιας και όπως ο ίδιος τόνισε έχει βιώσει και άλλες φορές διαιτητικά λάθη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά εντούτοις μετά το χθεσινό αγώνα μονάχα, βρήκε αφορμή ώστε να εκφράσει δημόσια τα παράπονα του κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε το γιατί. Ίσως με τα λεγόμενα του να επιζητεί να υποβαθμίσει τη νίκη της ομάδας μας η οποία ήταν αγωνιστική και πέρα για πέρα δίκαιη.
 Είναι πραγματικά λυπηρό ορισμένοι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου να επιδιώκουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τέτοιες δηλώσεις, χωρίς φυσικά να σέβονται ούτε καν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της δικής τους ομάδας και το ήθος που αναμφισβήτητα εκείνοι υπέδειξαν. Εμείς οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε πως δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με το σωματείο των Αμπελοκήπων με το οποίο μάλιστα διατηρούμε άψογες και φιλικές σχέσεις. Δε δεχόμαστε λοιπόν σε καμία περίπτωση να δυναμιτίζει το κλίμα και να διαρρηγνύει την αλληλοεκτίμηση των δύο ομάδων ο εν λόγω κύριος.

Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε τη διάθεση να αναλωθούμε απαντώντας σε δημόσιες δηλώσεις με κάθε μορφής ανακοίνωση αλλά ο κ. Παπαδόπουλος μας ανάγκασε, μιας και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και προσωπικά στον πρόεδρο της Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ. Εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως τα παιχνίδια κερδίζονται μόνο αγωνιστικά και εντός του γηπέδου. Αν ο οποιοσδήποτε διατηρεί διαφορετικές αντιλήψεις τότε μάλλον έχει χάσει τον προσανατολισμό του για το άθλημα που θέλει να λέει ότι υπηρετεί.


ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ