Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Πάτησε ... Ήπειρο ο Τσάβες

Στα Γιάννενα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Κρίστιαν Τσάβες, που έθεσε ως στόχο με τον ΠΑΣ την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Ο Αργεντινός άσος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ηπειρωτών και στις πρώτες δηλώσεις κατά την άφιξή του δεν δίστασε να βάλει ψηλά τον πήχη για τον «Άγιαξ».
«Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και ελπίζω να προσφέρω πολυετή επιτυχία στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω πολλά γκολ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το κύπελλο», δήλωσε αρχικά ο Τσάβες και πρόσθεσε:
«Ξέρω ότι ο ΠΑΣ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και έκανε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν».
Σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα, είπε ότι: «Έχω ρωτήσει φίλους από την Αργεντινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μου έχουν πει ότι είναι σημαντικό το πρωτάθλημα».
Για την πετυχημένη παρουσία πολλών Αργεντινών στον ΠΑΣ, ανέφερε πως: «Μακάρι να κάνω κι εγώ μια καλή καριέρα εδώ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι σημαντικό για έναν Αργεντίνο να παίζει στην Ευρώπη».
Όσο για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Ξέρω ότι ο ΠΑΣ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και έκανε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν».

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr