Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι διέπρατταν ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του νομού

Εξιχνιάσθηκαν, μέχρι τώρα, δύο (2) περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.

Συνελήφθησαν, σήμερα (12-03-2012) το μεσημέρι, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί (Ρομά), ηλικίας 22 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πρέβεζας, για σύσταση συμμορίας και ληστεία κατ΄ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη συστηματική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, οι δύο ημεδαποί, διέπραξαν από κοινού τις παρακάτω ληστείες:
Την 08-03-2012 τα ξημερώματα, στο Κανάλι Πρέβεζας, μπήκαν σε σπίτι δύο ηλικιωμένων ημεδαπών και με την απειλή μαχαιριών τους αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και ένα ρολόι.
Την 08-03-2012 τα ξημερώματα, στη Σαμψούντα Πρέβεζας, μπήκαν σε σπίτι, ηλικιωμένης ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριού της αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής των δύο ημεδαπών και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών-κλοπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.