Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Super League: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0


 Ο ΠΑΣ έμεινε για τρίτο σερί ματς αήττητος

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο Σάμαρης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κούτσι που βρέθηκε φάτσα με τον Κηπουρό, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ!
Γενικά οι Κυανέρυθροι ήταν πιο επιθετικοί στο ξεκίνημα και έκλεισαν την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στα καρέ της, απειλώντας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Ο Γιάννης Ζαραδούκας στάθηκε άτυχος στο 26' της αναμέτρησης, καθώς έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Μάλιστα η κάμερα τον έπιασε να έχει δακρύζει από τον πόνο, κάτι που σημαίνει πως ίσως έχει πάθει σοβαρή ζημιά που θα τον κρατήσει αρκετό καιρό εκτός δράσης.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Ο Πανιώνιος πίεζε αρκετά όμως ο Κηπουρός έκανε κούρεμα στο γκολ. Στο 51' ο Κούτσι βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Κηπουρό, όμως ξανά ο έμπειρος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά.
Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Σκέμπρι τρία λεπτά αργότερα.
Η πολιορκία του Πανιώνιου συνεχίστηκε και στο 60' χάθηκε και νέα ευκαιρία. Ο Σκέμπρι έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και πήγε πάνω στον Σάμαρη που έκανε το πλασέ, όμως ο Κηπουρός έπεσε και έδιωξε με τα πόδια!
Ο ΠΑΣ ξύπνησε στα τελευταία λεπτά και έχασε καλή ευκαιρία στο 78ο λεπτό.
Ο Σκούφαλης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βίλα πήρε την κεφαλιά και ο Σιδεράκης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Κηπουρός, που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, κράτησε το 0-0 σε σουτ του Όμο, ενώ στην τελευταία φάση του ματς ο Ντιμπαλά έστρωσε στον Κούτσι μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Φινλανδός άσος μόνος του έστειλε τη μπάλα άουτ.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης (Μενδρινός 46'), Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας, Όμο, Κούρντι, Σάμαρης, Σκέμπρι (Ντιμπαλά 81'), Αμπντουλάγιεφ, Κούτσι
ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Ζαραρούκας (Βάντερσον 26'), Ανδράλας (Μπακαγιόκο 69'), Βίλα, Μιχαήλ, Μπεσέρα (Σκούφαλης 65'), Γεωργίου, Τζαμπρέλα



Στο νοσοκομείο ο Ζαραδούκας


Ο Γιάννης Ζαραδούκας τραυματίστηκε άσχημε στο παιχνίδι του Πανιώνιου με τον ΠΑΣ και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για κάκωση έσω πλαγίου, όμως υπάρχει πιθανότητα για ακόμα χειρότερη ζημιά.