Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0 – 1

Με 45λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε τελικά το ματς στο Ζωσιμάδες αφού το μηχάνημα που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έσπασε τον πάγο που είχε μαζευτεί σε πολλά σημεία του αγωνιστικού χώρου.
Πολύτιμη νίκη στα Γιάννινα πήρε ο Παναθηναϊκός με γκολ του Κλέιτον λίγο πριν το φινάλε.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ορέστη Καρνέζη το "τριφύλλι" πέρασε από μια ακόμα δύσκολη έδρα της επαρχίας παρά τα παράπονα των ανθρώπων στο ξεκίνημα του ματς για την διεξαγωγή του από τον κ. Σπάθα.
Οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες (Ζέκα και Λέτο) εκτός ενδεκάδας ανέβασαν ρυθμούς μετά από μια ώρα αγώνα και αφού πρώτα ο τερματοφύλακάς τους είχε διατηρήσει για τρίτο συνεχόμενο ματς (Κέρκυρα, Πανιώνιο) το μηδέν στην εστία του χάρη σε σωτήριες επεμβάσεις.
Στο τελευταίο ημίωρο με την είσοδο του Λέτο,  το "τριφύλλι" πίεσε και είχε καλύτερη εικόνα επιθετικά και κατάφερε να πάρει την νίκη με το εντυπωσιακό γκολ του Κλέιτον στο 86'.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Ζαραδούκας (87' Μπακαγιόκο), Ντε Βισέντι, Γεωργίου (90' Μιχαήλ), Μπεσέρα, Σκούφαλης, Βίλα (58' Τζανής).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπίεσμιρ, Κατσουράνης, Ιωαννίδης, Σιμάο, Βιτόλο (61' Λέτο), Κουίνσι (78' Φουρλάνος), Μαυρίας (46' Μαρίνος), Κλέιτον, Τοτσέ.