Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Διάθεση και αισιοδοξία στον Πωγωνάτο

Με πίστη στις δυνάμεις του συνεχίζει ο Πωγωνάτος Δελβινακίου.
Η ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές είχε κάποια ατυχή αποτελέσματα, ενώ δηλαδή έχει το προβάδισμα στο σκορ, εντούτοις χάνει τη νίκη μέσα από τα χέρια της στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπως για παράδειγμα συνέβη στα παιχνίδια με το Νησί και τις Καρυές.
Βέβαια, αυτό οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών –ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών δεν ξεπερνά τα 25- και συνεπώς δεν υπάρχει η απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση στα τελευταία κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης.
Αυτό όμως δε δείχνει να απογοητεύει κανέναν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αντίθετα όλοι συνεχίζουν τη δουλειά στις προπονήσεις ώστε να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες και η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη για τον Πωγωνάτο.
Παράλληλη τρομερή διάθεση δείχνουν οι παίκτες, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τη προσέλευση στις προπονήσεις. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Κάππη προπονείται 3 φορές την εβδομάδα, ενώ η συμμετοχή των παικτών ξεπερνά τα 20 άτομα, αριθμός πολύ καλός για ερασιτεχνικό σωματείο. Μάλιστα, σύσσωμη η Διοίκηση δίνει το παρόν στις προπονήσεις στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών και λύνοντας τυχόν προβλήματά τους.
Βέβαια, σημαντική είναι και η στήριξη των φιλάθλων του Πωγωνάτου. Συμπαραστέκονται ηθικά και οικονομικά στην ομάδα, βοηθώντας την να υλοποιήσει τους στόχους της, ενώ ό,τι κάνουν απορρέει από την αγάπη τους προς αυτήν.


«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»
Ευχαριστημένος φαίνεται να είναι ο πρόεδρος του Πωγωνάτου, κ. Κώστας Τσαραώσης, από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας. Σε δηλώσεις του στο «Σ» ο κ. Τσαραώσης επισήμανε: «Η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη το τελευταίο διάστημα, η όρεξη όμως δε χάθηκε από κανέναν, κάτι το οποίο μας "οπλίζει" με αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πωγωνάτος είναι μία ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Είναι λογικό λοιπόν να μην έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία και κάποια ματς να χάνονται στις λεπτομέρειες. Οι ποδοσφαιριστές αγαπούν την ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο, όλοι τους μάλιστα έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ είναι πολύ θετικό πως δεν υπάρχει γκρίνια στην ομάδα, ακόμη και από ποδοσφαιριστές που μένουν στον πάγκο. Η πορεία της ομάδας μας μέχρι στιγμής κρίνεται ικανοποιητική, καθώς είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Περιμέναμε λίγο μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, θα προσπαθήσουμε όμως να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να φύγει το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Όταν συμβεί αυτό, θα παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Αμπελόκηπους, Ραφταναίους και Κόντσικα, θα προσπαθήσουμε όμως να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Έφη Μπιδέρη (από την εφημερίδα "ΣΟΥΤ")


ΠΗΓΗ: http://sportsioannina.gr/erasitexniko.html