Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΑΡΙΣΤΕΡΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ : Καλούμε όλες και όλους την Τρίτη 25 Μαΐου 2011 και ώρα 19.30 μ.μ. να βρεθούμε στα Λιθαρίτσια, για καφεδάκι και κουβέντα για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ (ΑΕΚΕ)
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

Η Αριστερή Ριζοσπαστική Συσπείρωση Καθηγητών είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα, είναι η προσπάθεια συνεύρεσης των αριστερών και όχι μόνο εκπ/κών. Δεν είναι μια ευκαιριακή σύμπραξη αλλά η “μαγιά” για νέο ξεκίνημα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και μετά τις εκλογές της ΕΛΜΕ και ΟΛΜΕ, στον ίδιο ενωτικό δρόμο της σύμπραξης και συνεύρεσης συνολικά της αριστεράς τόσο σε κινηματικό επίπεδο και όχι μόνο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια των ενωτικών αγώνων σε όλα τα επίπεδα, μήκη και πλάτη για να αποτελέσει αυτό την αναγέννησης της ελπίδας μέσα σε ζοφερούς καιρούς της μη πτώχευσης του λαού και της νεολαίας.


Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η προσπάθεια αυτή θα βρει και άλλους συνοδοιπόρους και συνεργάτες, θα ανοίξει δρόμους συνεργασίας με όλες εκείνες τις δυνάμεις της παιδείας, που αγωνιούν για το μέλον όλων των παιδιών, όλων των εκπαιδευτικών, όλων των εργαζομένων, όλων των ανέργων, όλων των ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων ενάντια σε κατοχικά μνημόνια, ξεπουλήματα και ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας γης και περιουσίας του λαού. Ενάντια στις πολιτικές του κεφαλαίου με τους ληστές εκφραστές του ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Συνεργασία και άλλων προθύμων.


Με βάση αυτό χαιρετίζουμε τους εκπαιδευτικούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή.


Καλούμε όλες και όλους την Τρίτη 25-5-2011 και ώρα 19.30 μ.μ. να βρεθούμε για καφεδάκι στα Λιθαρίτσια, κουβέντα για το εκλογικό αποτέλεσμα, τη συγκρότηση προεδρείου στην ΕΛΜΕ Ιωαννίνων με ανταλλαγή και εμπλουτισμό των απόψεων με σκοπό την απογείωση της προσπάθειάς μας για ενότητα.
Για να μην παραμείνει μόνιμα η Αριστερά δωρητής ψυχής τε και σώματι.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ