Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Στον Συμπαραστάτη του Πολίτη και Επιχείρησης Περιφέρειας Ηπείρου κο Οικονόμου προσέφυγε ο Τοπικός Σύμβουλος Γιάννης Γκουβάς

Στον Συμπαραστάτη του Πολίτη και Επιχείρησης Περιφέρειας Ηπείρου
κο Οικονόμου προσέφυγε ο Τοπικός Σύμβουλος Γιάννης Γκουβάς για την αποφυγή του κλεισίματος του Λυκείου Δερβιζιάνων και για να μην ισχύσουν οι υπέρογκες αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη και στα τέλη ύδρευσης του Δήμου Δωδώνης.






Κύριε Οικονόμου,


Καταρχήν πρέπει να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στο αξίωμα που σας ανέθεσε το Περιφερειακό Συμβούλιο για τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και εύχομαι να πετύχετε στο έργο και να προστατευτεί ο πολίτης από τυχόν αδικίες.


Σαν Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Δερβιζιάνων, δύο αδικίες που γίνονται στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Δωδώνης που αφορά:


1. Το κλείσιμο του Λυκείου Δερβιζιάνων και τη μεταφορά των μαθητών στο Θεσπρωτικό και


2. Την απόφαση της πλειοψηφία του Συνδυασμού του Δήμου Δωδώνης αποφάσισε “υπέρογκες αυξήσεις στα Δημοτικά τέλη και τα τυχόν τέλη ύδρευσης του Δήμου Δωδώνης”.


Όπως αναφέραμε και στις προηγούμενες διαμαρτυρίες για τα θέματα αυτά, δεν ελήφθησαν μέχρι στιγμής καμία απόφαση που να μας ικανοποιεί, και πρωτού προσφύγουμε στην δικαιοσύνη ζητάμε την δικιά σας βοήθεια, πιστεύοντας ότι ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Πολίτη θα λειτουργήσει όπως το προβλέπει και ο νόμος.


Συνημμένα με την αναφορά μας, σας στέλνουμε τις διαμαρτυρίες που έχουμα κάνει μέχρι στιγμής:
1) για να μην κλείσει το Λύκειο Δερβιζιάνων και
2) για τις “υπέρογκες αυξήσεις τα Δημοτικά τέλη και στα τέλη ύδρευσης του Δήμου Δωδώνης”.


Ευχαριστώ


Γιάννης Γκουβάς
Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας
Δερβιαζιάνων - Δήμου Δωδώνης


Δερβίζιανα, 26-04-2011
Κιν.: 6974891321