Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Στήριξη στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»


Την πλήρη στήριξη του στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» εξέφρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.


Ο Περιφερειάρχης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο, αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και στελέχη του Νοσοκομείου, ενώ είχε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Θ. Μεσσήνη, τον Υποδιοικητή κ. Φ. Βάββα, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Μιχ. Παππά και την Προϊσταμένη των Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Κική Κωστή, από τους οποίους ενημερώθηκε για το έργο που επιτελείται.


«Στηρίζουμε το νοσοκομείο “Χατζηκώστα”. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και είναι πολύ χρήσιμο για την περιοχή». υπογράμμισε ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, ο οποίος πρόσθεσε ότι: «Παρακολουθούμε την προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου να ανταπεξέλθει στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Η Περιφέρεια είναι πρόθυμη για συνεργασία με το Νοσοκομείο, σ΄ ότι μας ζητηθεί», υπογράμμισε, χαρακτηρίζοντας λάθος το δημοσίευμα που αναφέρονταν στη λειτουργία του Νοσοκομείου, αλλά και «λάθος την πληροφόρηση» που παρέχεται στο Υπουργείο.


Στο έργο που επιτελεί διαχρονικά το Νοσοκομείο αναφέρθηκε ο Διοικητής του κ. Θ. Μεσσήνης, που το χαρακτήρισε «πανελλήνιας ακτινοβολίας» , ενώ στη συνεργασία που υπάρχει με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας αναφέρθηκε ο κ. Φ. Βάββας, που υπογράμμισε ότι η διοίκησή του κάνει το καλύτερο για να ανταποκριθεί στο δύσκολο ρόλο που έχει επωμισθεί.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr