Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Σε κατάσταση ημιδιάλυσης η κυβέρνηση


Πολυμέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε μιλώντας στην συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας την ότι έχει περιέλθει σε κατάσταση ημιδιάλυσης και ημιπαράλυσης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «πολλαπλά και αλλεπάλληλα κρούσματα σύγχυσης και παλινωδιών», επικαλούμενος το «επικολυρικό δράμα», όπως είπε, που είδαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με τις εξαγγελίες της Τρόικας, την εγκύκλιο για τους ημί-υπαίθριους που αποσύρθηκε πριν κυκλοφορήσει, τις δημόσιες διαφωνίες για το φορολογικό νομοσχέδιο, αλλά και τις παραιτήσεις Γενικών Γραμματέων υπουργείων.

«Κορυφαίος παράγοντας και ιστορικό στέλεχος του ίδιου του ΠΑΣΟΚ τα συνόψισε όλα αυτά με πέντε λέξεις: "Τρείς λαλούν και δυο χορεύουν". Συμφωνούμε απόλυτα. Έτσι ακριβώς είναι η κυβέρνηση», πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας ότι η θέση της ΝΔ ότι το μνημόνιο «δεν βγαίνει» επαληθεύεται.

«Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση δίνει αυτή την εικόνα της διάλυσης, η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι έχει σχέδιο. Ότι οι προτάσεις της πέρσι τον Ιούλιο ήταν σωστές, ήταν μπροστά από τα πράγματα, έχουν ήδη επαληθευθεί κι έρχονται σήμερα να το παραδεχθούν όσοι τότε τις αγνόησαν ή τις διαστρέβλωσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά