Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Ιωάννινα: Ρεσιτάλ Τσέλου την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 20:00, στην Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος»

 

Η Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα και το Ζωγράφειο Σχολείο λαμβάνουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο Ρεσιτάλ Τσέλου με την Ana Topalovic και την Rosalie Wanka σε χορευτικούς αυτοσχεδιασμούς.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φετινού Ελληνο-Αυστριακού Μουσικού Καλοκαιριού, που τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Πολιτισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η Ana Topalovic χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές ερμηνείας στο τσέλο δημιουργεί έναν μοναδικό ηχητικό κόσμο, μια ορχηστρική πολυφωνία από ένα μόνο όργανο. Το ρεπερτόριο της παρουσιάζει συναρπαστική συγχώνευση κλασικής και σύγχρονης μουσικής συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν. Η Rosalie Wanka αυτοσχεδιάζει βασισμένη σε προκαθορισμένες εργασίες, παρτιτούρες, που μπορούν να σχετίζονται με τη μουσική, το χώρο, την κίνηση ή ένα αντικείμενο και ενσωματώνει στην παράσταση της στοιχεία του χώρου και του περιβάλλοντος.

Το Ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 στις 20:00, στα Ιωάννινα, στην Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» (Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία), Λεωφόρος Δωδώνης 4, με ελεύθερη είσοδο.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

- ΧΡ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ - Γερμανικές Εκδόσεις

- GRIVAS Publications

- Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

- Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

- VALAKOS Real Estate & Construction

- EUNICE Energy Group

- EcoClin G&N Klouras Ioannina

Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευση σας