Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

 

ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά μαζί στη Superleague 2

Με το τρίποντο έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την Κηφισιά αφού επικράτησε με 3-2 για την έκτη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Ροσέρο στο 13' με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι. Εκεί βρέθηκε αφύλακτος ο Κύρκος που έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 26' ο Σωτήρης Νίνης με περίτεχνη απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ  για την Κηφισιά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναπτύχθηκε υπέροχα με τον Κόντε στο 36' να τροφοδότησε με τακουνάκι τον Ροσέρο, αυτός πρόλαβε τον Νικοπολίδη και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53' ο Σάντος τροφοδότησε τον Τεττέι, αυτός έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Αθανασίου βρήκε την μπάλα και το οριζόντιο δοκάρι την απομάκρυνε.

Ο Πρίτσας στο 70΄ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τεττέι με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Πρίτσας πήρε την μπάλα και με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Τζίνο στο 74'  με ωραίο τακουνάκι βρήκε τον Μπεγκάλα, αυτός πλάσαρε και αφού η μπάλα βρήκε στο πόδι του Βαφέα, κατέληξε στα δίχτυα του Νικοπολίδη.

Ο Οζέγκοβιτς στο 81' έκανε μια παλικαρίσια προσπάθεια στην περιοχή του ΠΑΣ και έπεσε μετά από μαρκάρισμα του Μπεγκάλα.

Ο Οζέγκοβιτς νίκησε τον Αθανασίου και ισοφάρισε σε 2-2.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε στο 90+3' με τον Ροσέρο κάνοντας το 2-3.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος):

Νικοπολίδης, Βαφέας, Σπίνος, Σολόα (Γιόβαντσιτς 83΄), Νίνης  (Μενέντεθ 46΄), Πρίτσας, Κλωναρίδης  (Γκόμπελιτς 41΄), Μιλίσεβιτς, Τεττέι, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος):

Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος  (Σόρια 71΄), Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Καραχάλιος  (Μπεγκάλα 71΄), Λιάσος, Κύρκος  (Μίνα 67΄), Τζίμας  (Χίνο 67΄), Ροσέρο, Κόντε (Παμλίδης 88΄).