Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα 4-2

 

Η Κηφισιά επικράτησε του  ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2 για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ματέους Σάντος στο 6' έκλεψε την μπάλα, έβγαλε εξαιρετική μπαλιά από τα δεξιά και Οζέγκοβιτς με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 10' ο Παμλίδης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Ροσέρο, ο οποίος πάτησε περιοχή, απέφυγε μαρκάρισμα του Μασούρα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 11' κάθετη πάσα του Κωνσταντακόπουλου στον Ματέους Σάντος, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα, πριν μπει στην περιοχή εκτέλεσε και έκανε το 2-1.

Στο 23' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου.

Ο Μπιφουμά στο 35' εκτέλεσε χαμηλά στο πρώτο δοκάρι, ο Λαντρ τέντωσε το πόδι του και την έστειλε στα δίχτυα για το 3-2.

Η Κηφισιά στο 90΄ κάνει το 4-2. Ο Οζέγκοβιτς ήταν on-side μετά την σέντρα του Κωνσταντακόπουλου. Ο Σέρβος κοντρόλαρε, βρέθηκε απέναντι από τον Κλέιμαν που δεν κατάφερε να τον κόψει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Κηφισιά (Ντέβιντ Νίλσεν):

Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Παπασάββας, Παρράς (Γκόμπελιτς 47΄), Βαφέας, Λαντρ, Ιπαλίμπο (Μποτία 84΄), Κωνσταντακόπουλος (Ιλίεφ 90+4΄), Μπιφουμά  (Αντερέγκεν 67΄), Ματέους Σάντος (Τετέι 67΄), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (Γκάρο 48΄), Ροσέρο, Παμλίδης, Λεό (Κόντε 64΄).