Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Σκαρώνης Mιλτιάδης: Θα σταθούμε απέναντι στην καταστροφική για τον τόπο και τα χωριά μας, πολιτική του κ. Καψάλη

 


Mε την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, διαπιστώθηκε ότι ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, υποστηριζόμενος απ΄ τους πολιτικούς προστάτες του, κατάφερε με κάθε τρόπο (υποσχέσεις, πιέσεις, χρησιμοποίηση συγγενών) να συγκροτήσει ένα πλήρες σχεδόν ψηφοδέλτιο, με τη συμμετοχή των περισσότερων παλαιών συνεργατών του (αποτυχημένων), προθύμων  (για εξυπηρέτηση προσωπικών σκοπιμοτήτων ή φιλοδοξιών) προσχωρησάντων στον συνδυασμό του, προερχόμενων απ΄ την νυν δημοτική αντιπολίτευση (του κ. Νικόπουλου) οι οποίοι μέχρι πρότινος του ασκούσαν δριμύτατη κριτική, ακόμη και υπαλλήλων του Δήμου.

Όλα τα μέσα, όλοι οι τρόποι, για να επανεκλεγεί ο ...επιτυχημένος κ.  Καψάλης.

Με τον εκλογικό νόμο που θα ισχύσει τον Οκτώβρη, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, με την ολέθρια για τα χωριά υποχρέωση οι υποψήφιοι Πρόεδροι και κοινοτικοί σύμβουλοι να είναι υπό τη σκέπη κάποιου συνδυασμού, κάτι που προκάλεσε την φυγή αρκετών επιτυχημένων Προέδρων και μελών τοπικών συμβουλίων, καθώς και την απροθυμία αρκετών άλλων  δημοτών που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στις εκλογές αλλά όχι με αυτή την διαδικασία.

Και στα ψηφοδέλτια τόσο του κ. Καψάλη, όσο δυστυχώς και στα άλλα, ιδίως των τοπικών συμβουλίων, βλέπουμε να συμμετέχουν συγγενείς και φίλοι, για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός!

Ουδόλως ενδιαφέρει κυρίως  τον κ. Καψάλη, τι θα γίνει την επόμενη στα χωριά μας. Αρκεί να επανεκλεγεί ο ίδιος και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους οι παλιοί και οι όψιμοι συνεργάτες του.

Η επόμενη μέρα στον Δήμο μας, θα είναι πολύ δύσκολη και ας μην τρέφει κανείς αυταπάτες ότι η πιθανή νέα θητεία Καψάλη, θα είναι καλύτερη των προηγούμενων.

Η ίδια –καταστροφική– πορεία θα συνεχιστεί.  Παρότι στην εκλογική διαδικασία δεν μπορέσαμε να είμαστε παρόντες και να σταθούμε απέναντι στον κ. Καψάλη, ελέω γνωστών και μη γνωστών λόγων, δηλώνουμε ότι την επομένη των εκλογών, μπορεί να μην έχουμε παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά θα έχουμε δυναμική παρουσία στην κοινωνία και θα σταθούμε απέναντι στην καταστροφική για τον τόπο, πολιτική Καψάλη και σία.

Και λίγες γραμμές αφιερωμένες σε όσους μέχρι πρότινος ήταν σκληροί επικριτές του Καψάλη και τώρα βρέθηκαν συνοδοιπόροι του, για να εξυπηρετήσουν στενά προσωπικά τους συμφέροντα:

Δείξατε κύριοι, ότι τελικά ποτέ δεν σας ένοιαξε ο τόπος, αλλά μόνο η πάρτη σας. Ντροπή σας!

Mιλτιάδης Σκαρώνης

Παρέμβαση Δημοτών Δήμου Πωγωνίου