Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

 

Διπλό παραμονής

Με το τρίποντο έφυγε από το Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Ιωνικού με 1-0 για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League.

Ο Βαλεριάνος στο 15' έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μάντζης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 25' ο Τσιγκρίνσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Εκτέλεση κόρνερ του Σόρια στο 28', ο Τζίνο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 38' ο Παμλίδης δοκίμασε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.

Γέμισμα του Τσιγκρίνσκι στο 42' στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και ο Σεμπά με ωραία κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή, ανάγκασε τον Τσιντώτα να επέμβει.

Ο Πήλιος στο 64' έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Χουτεσιώτης δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, ο Μορέιρα πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Κάνιας στο 67' με δυνατό ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Αθανασίου απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ.

Ο Τζίμας σκόραρε στο 83', έπειτα από γύρισμα του Μορέιρα, ωστόσο ο επιθετικός από τη Γουϊνέα ήταν εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε.

Ο Ρομάο  στο 87' έκανε μια σέντρα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασίου.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου):

Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς, Γούλερι (Ελευθεριάδης 60΄), Μασάς (Λοβέρα 71΄), Μάντζης, Σεμπά (Μάνος 76΄).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Τσιντώτας (Αθανασίου 50΄), Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Τζίνο, Τζίμας, Μορέιρα (Ροσέρο 88΄), Παμλίδης, Μπάλαν (Κόντε 98΄).