Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Διαπίστευση εκπροσώπων ΜΜΕ και ανταποκριτών Ξένου Τύπου για κάλυψη των δραστηριοτήτων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, στην 86η Δ.Ε.Θ.

 


O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιήσει ομιλία το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" (Λεωφόρος Στρατού 3, Τ.Κ 54636 Θεσσαλονίκη).

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, να ενημερώσουν για την παρουσία τους το Γραφείο Τύπου,  αυστηρά μέχρι την Πέμπτη 8/9/22 και ώρα 10:00 στο  typou@syriza.gr

Για την έκδοση διαπίστευσης χρειάζεται επιστολή από το Μέσο που εκπροσωπούν, αστυνομική ταυτότητα και έγκυρα στοιχεία επικοινωνίας (e-mail και κινητό τηλέφωνο).

Η είσοδος για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ  θα γίνεται μόνο με την κάρτα διαπίστευσης.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία