Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Ευχές με χωριανούς και φίλους αντάλλαξε η οικογένεια Φούσα


«Φωτισμένο το 2020 για τους Έλληνες»

Ουδέποτε έκρυψε την αγάπη της για την ιδιαίτερη πατρίδα, τα Γιάννινα, η οικογένεια Φούσα.
Πρόσφατο παράδειγμα το - αφιερωμένο σε χωριανούς και φίλους- τριήμερο των Φώτων από τον π. Υπουργό κ. Αντώνη Φούσα και τον Επ. Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Στέφανο Φούσα.
Δεν παρέλειψαν μάλιστα να εκδηλώσουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, υποδεχόμενοι στο πατρικό τους τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Σταύρο Κόντο και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Σίνη.
Στο παραδοσιακό δείπνο της Κυριακής, στο Πνευματικό Κέντρο της Ρεπετίστας, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Γκόγκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Γιούνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παναγιώτης Τζιμογιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πωγωνίου κ. Κώστας Μυριούνης, χωριανοί αλλά και φίλοι της οικογένειας Φούσα.
Ανήμερα των Φώτων, ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε αφενός στη Δοξολογία στη Μητρόπολη Ιωαννίνων και στον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων, στην Παμβώτιδα και αφετέρου να ανταλλάσσουν ευχές με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, το Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Μωυσή Ελισάφ και άλλους επίσημους. 
Αναμφίβολα, μόνο απαρατήρητη δεν υπήρξε η παρουσία τόσο του π. Υπουργού όσο και του Συντονιστή Τομέα Καρδιάς του Metropolitan General στην εορταστική εκδήλωση του "Πρωινού Λόγου".