Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού: Η παρουσίαση του πρώτου μας Cd με τίτλο "Χαριτωμένη Συντροφιά" ολοκληρώθηκε με επιτυχία


Η παρουσίαση του πρώτου μας Cd με τίτλο "Χαριτωμένη Συντροφιά" ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας και στήριξε την προσπάθεια αυτή. 
 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον χορηγό μας, την εταιρεία Βίκος και τον κύριο Πέτρο Σεπετά, στον δάσκαλό μας κ. Κωνσταντίνο Λώλη ο οποίος από την αρχή στέκεται στο πλευρό μας με επιμονή και υπομονή, στον Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνο Καψάλη και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για την στήριξή του, στον κ. Γκαρτζονίκα Ηλία, εκπρόσωπο της Περιφέρειας και φυσικά στις ομάδες που πλαισίωσαν την παρουσίαση: την πολυφωνική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων, το πολυφωνικό σχήμα Ήνορο και την παραδοσιακή ορχήστρα του Σωτήρη Δέσση.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Παναγιώτη Τζόκα για την παρουσίαση της εκδήλωσης και γενικά για την αμέριστη βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογό μας.
Με γνώμονα την αγάπη για το πολυφωνικό τραγούδι και με όλους εσάς συνοδοιπόρους και γόνιμους υποστηρικτές, σας υποσχόμαστε ότι η "Χαριτωμένη συντροφιά" είναι απλά ή αρχή του ταξιδιού στον κόσμο της παράδοσης και του πολιτισμού!!!