Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Πρωτοβουλία πολιτών του Πωγωνίου για τη δημιουργία Δημοτικής παράταξης για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019


Πρωτοβουλία πολιτών του Πωγωνίου
Σε μια προοπτική Αλλαγής και Ανατροπής στο Δήμο μας, για μια άλλη Αυτοδιοίκηση, πολίτες του Πωγωνίου συγκεντρώθηκαν στις 25 Νοέμβρη στο Παρακάλαμο και μετά από πολύ συζήτηση και τον έντονο προβληματισμό που αναπτύχτηκε πως η κατάσταση για το Πωγώνι δεν πάει άλλο να συνεχίσουμε να είμαστε οι τελευταίοι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Συνεχώς να συρρικνώνεται και σε ανθρώπινο δυναμικό και στον οικονομικό τομέα, χωρίς προοπτική αλλαγής.
Ορίσαμε ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ [ανοιχτή σε όλους] με στόχο την δημιουργία  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για το ΠΩΓΩΝΙ και τη συμμέτοχη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές το Μάη του 2019.
Η Σ.Ε. όρισε αμέσως νέα συνάντηση στο ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ η οποία και έγινε την Κυριακή 16 Δεκέμβρη.
Στη νέα συγκέντρωση με πολλούς πολίτες της περιοχής συνεχίστηκε η συζήτηση και αναπτύχτηκε και νέος προβληματισμός για ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ στο Πωγώνι.
 Πρόσθεσε δε στην πρωτοβουλία ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ και φυσικά προοπτική δημιουργίας ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
Στη δεύτερη συγκέντρωση στο Κεφαλόβρυσο αποφασίστηκε να γίνει και Τρίτη συγκέντρωση την Κυριακή 23 Δεκέμβρη,  ώρα 12:00  το μεσημέρι στο Δελβινάκι.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλούμε όλες και όλους, το παραγωγικό και επιστημονικό δυναμικό, τη νεολαία και τους Απόδημους Πωγωνίσιους που θα βρίσκονται με την ευκαιρία των εορτών στο Πωγώνι να έλθουν στη συγκέντρωση στο Δελβινάκι την Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2018, ώρα 12:00 το μεσημέρι να καταθέσουν την πρότασή τους και τον προβληματισμό τους και να οριστικοποιήσουμε την απόφαση δημιουργίας αυτοδιοικητικής παράταξης και το όνομα αυτής και να καθορίσουμε τον τρόπο επιλογής ή εκλογής του επικεφαλή της παράταξης.

Η Συντονιστική Επιτροπή