Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Περιφέρεια Ηπείρου: Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής για δημοπρατήσεις και αναδόχους έργων στη συνεδρίαση της 4ης Οκτωβρίου

Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου ενέκρινε την ηλεκτρονική δημοπράτηση του έργου «Οδός σύνδεσης του Α/Κ Τερόβου της Ιόνιας Οδού με τη 2η Επαρχιακή Οδό Ιωαννίνων – Γέφυρα Πλάκας», προϋπολογισμού 25.000.000 ευρώ».
Επίσης ενέκρινε τη δημοπράτηση και των εξής έργων:
«Βελτίωση επαρχιακής οδού Ασπροχώρι- Λίππας –Πλατανίων» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 150.000 ευρώ
«Αποκατάσταση επαρχιακής οδού Μικρής Γότιστας – Μικρού Περιστερίου» Π.Ε. Ιωαννίνων , προϋπολογισμού 70.000 ευρώ
«Κατασκευή ζαρζανέτ και επενδεδυμένης τάφρου στην επαρχιακή οδό Δίστρατο-Κεντρικού της Π.Ε. Άρτας», προϋπολογισμού 65.000 ευρώ
«Βελτίωση επαρχιακής οδού Κάτω Λίππα- Αχλαδέα» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ
«Αποκατάσταση κοίτης Αράχθου – προστασία κτηνοτροφικών μονάδων στο Βοτονόσι» Π.Ε. Ιωαννίνων, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ
«Αποκατάσταση οδού Πλαταριά-Φασκομηλιά Νομού Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού 45.000 ευρώ
Με άλλες αποφάσεις της η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε τους αναδόχους των έργων:
«Αποκατάσταση επαρχιακής οδού προς Αγία Παρασκευή - Φούρκα», προϋπολογισμού 70.000 ευρώ (Ανάδοχος: Ντάφλης Γεώργιος)
«Προμήθεια σωλήνων πολυαιθυλενίου PE 100 Φ315 PN 10 Atm για την αντικατάσταση του κεντρικού αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Άνω Ρου Αχέροντα», προϋπολογισμού 45.136 ευρώ (Ανάδοχος: τ.ε.μ.α. ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Α.Ε.)
«Αποκατάσταση δεξαμενών συλλογής όμβριων σε κοινόχρηστες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στην Δραγοψά και τα Κάτω Ραβένια (προμήθεια υλικών)», προϋπολογισμού 24.800 ευρώ (Ανάδοχος: ΕΛ.ΜΟ.Ν. Ο.Ε.).
Τέλος η Επιτροπή ενέκρινε  την ανάθεση των εργασιών για την καταπολέμηση της ασθένειας του μεταχρωματικού έλκους των πλατάνων στην περιοχή του ποταμού Καλαμά από Μενίνα έως Βρυσέλλα, και στην περιοχή Καλπακιώτικο-Ελαία Φιλιατών προς αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων λόγω πτώσης των πλατάνων στο ποταμό Καλαμά, προϋπολογισμού 24.800 ευρώ αντίστοιχα, με ανάδοχο τον  Γεώργιο Γκαλιμάνας.


ΠΗΓΗ: www.php.gov