Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνελήφθησαν στην Άρτα, στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας και στην Πρέβεζα, τρία άτομα για διάφορα αδικήματα.
Αναλυτικότερα:
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθη χθες (17-01-2015) μετά τα μεσάνυκτα, μία 51χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να εργάζεται παράνομα, ως αποκλειστική νοσοκόμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
Από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνελήφθη προχθές (16-01-2015) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε παραβιάσει μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης ενός (1) έτους και τριών (3) μηνών, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών».
Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, συνελήφθη χθες (17-01-2015) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.