Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Εκλογές στην χώρα του παραλόγου και των παπαγάλων

 
Οι ευρωεκλογές τελείωσαν, το Mega θαύμα έγινε, ο ΣΥΡΙΖΑ ο δημιουργός κάθε κακού και συμφοράς για τη χώρα, ηττήθηκε, αν και βγήκε πρώτο κόμμα.
   Θριάμβευσαν οι μεγαλοκαναλάρχες, η ΝΔ που βγήκε δεύτερη και το ΠΑΣΟΚ  με την Ελιά που αν και τέταρτο πανηγυρίζει!
Το νέο ελληνικό θαύμα, παγκόσμιας πρωτοτυπίας έχει μεταδοθεί ως τα πέρατα της οικουμένης!
         Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μιλάει για ήττα και μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ και για νίκη της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
        Η μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τα γνωστά ΜΜΕ ήταν υποδειγματική δημοσιογραφικά, αφού όλα τα παπαγαλάκια έδωσαν τα ρέστα τους για να κάνουν το άσπρο μαύρο και να παρουσιάσουν τους ηττημένους ως νικητές και τους νικητές ως ηττημένους.
Αλήθεια για πόσο αμερικανάκια μας περνούν;
Ας θυμηθούμε τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις με αριθμούς:
Ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε χθες 26,59% (πρώτος), στις βουλευτικές του 2012, 26,9% (δεύτερος) και στις ευρωεκλογές του 2009, 4,7% (πέμπτος).
Η ΝΔ έλαβε χθες 22,72% (δεύτερη),  στις βουλευτικές του 2012,  29,7% (πρώτη) και στις ευρωεκλογές του 2009 32,3% (δεύτερη).
Το ΠΑΣΟΚ-Ελιά  έλαβε χθες 8,03 % (τέταρτο), στις βουλευτικές του 2012,  12,3% (τρίτο), και στις ευρωεκλογές του 2009 ήρθε πρώτο 36,65%.
Τελικά έχω μπερδευτεί ποιος είναι ο νικητής των χθεσινών ευρωεκλογών;
Να ευχαριστήσουμε εδώ τους μεγαλοκαναλάρχες, που δημιούργησαν «Το Ποτάμι» που ήρθε πέμπτο κόμμα!
Μάλλον όλοι είναι νικητές και ευχαριστημένοι καθώς οι εκλογές τελείωσαν έρχεται και ο Ιούνιος και πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το Μουντιάλ!