Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα- Πλατανιάς 1-0

Επιστροφή στις νίκες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ρυθμό ρελαντί πήρε το τρίποντο από τον Πλατανιά.
Ο ΠΑΣ είχε μόνο τη νίκη στο μυαλό της και γι' αυτό το λόγο είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς μπήκε δυναμικά στο χορτάρι των Ζωσιμάδων και σε αυτό συνέβαλε και η προσθήκη του Κατάι στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.
Ο Σέρβος, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, απείλησε από τα δεξιά επιχειρώντας ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Βελλίδης έδειξε καλά αντανακλαστικά και απομάκρυνε σε κόρνερ.
Ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί με κύριο εκφραστή τον Ντε Βινσέντι, ο οποίος προσπαθούσε είτε με σουτ έξω από την περιοχή είτε με κάθετες μπαλιές να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Πλατανιά.
Η πίεση που ασκούσε ο «Άγιαξ της Ηπείρου» απέφερε καρπούς καθώς στο 62ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.
Ο Κοροβέσης πραγματοποίησε την παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά, βρήκε τον Βίλα στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Γιωργαλλίδη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Βίλα (91' Γιάκος), Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (78' Στρούνα), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι (85' Μπέριος)
 Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ, Ίντζιδης, Φερνάντες, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (73΄Μπεριάν), Τόρες, Γουνδουλάκης (73' Πόποβιτς), Μπέλιτς (46' Κατάι)