Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΨΑΛΗΣ: Θετικά σχόλια και βαθμολογία 10!!!

Στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της 25ης Οκτωβρίου 2011 (σελίδα 7) και στην στήλη με την βαθμολογία των πολιτικών, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης πήρε 10.

Κι άλλα θετικά σχόλια για το Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη!

Στην ηλεκτρονική έκδοση του «Πρωινού Λόγου» της 25ης Οκτωβρίου 2011 (σελίδα 3), διαβάσαμε δύο θετικά σχόλια για το δήμαρχο κ. Κώστα Καψάλη.


Δήμαρχος της ουσίας!..
Άνθρωπος των πράξεων και της ουσίας αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης. Με συνεχείς παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, προσπαθεί να διαμορφώσει ένα πολύ καλό προφίλ του Δήμου.
Το Πωγώνι έχει πλέον θέση για σημαντικά ζητήματα, όπως για τη «Μεταλλουργική», για την «Δωδώνη» και την γενικότερη κατάσταση της χώρας.
Αυτά τα θέματα, άλλωστε, αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε τρία ξεχωριστά ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου…


Χωρίς αγκυλώσεις…
Παρά το γεγονός, ότι στην προεκλογική του εκστρατεία ο Κώστας Καψάλης στηρίχθηκε και από το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύεται ότι είναι ένας «οικουμενικός» Δήμαρχος, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και παρωπίδες. Αυτό άλλωστε λένε πολλοί δημότες του, που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το μέχρι τώρα έργο του, λαμβανομένης υπ’ όψιν και της κρίσιμης οικονομικής κατάστασης της χώρας. Με κινήσεις και αναπτυξιακούς σχεδιασμούς αναδεικνύει την ακριτική και εγκαταλελειμμένη μέχρι σήμερα περιοχή του Πωγωνίου.
Έναν τόπο, με τη μεγαλύτερη συνοριογραμμή στην Ελλάδα και που μέχρι σήμερα δεν έχει την μεταχείριση που του αξίζει. Αν ο Κώστας Καψάλης συνεχίσει σε αυτή την τακτική, το Πωγώνι μπορεί να αναβαθμιστεί, αφού ήδη παρατηρούνται κάποιες –μικρές έστω- επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε, ότι είναι η περιοχή που, όπως λένε οι ειδικοί, έχει πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου. Μακάρι το Πωγώνι να γίνει ένα μικρό Κατάρ…
Μιχ.Π.
ΠΗΓΗ: http://issuu.com/proinos_logos/docs/proinoslogos25_10_2011?mode=window&viewMode=doublePage