Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΠΑΣ Super League, 2-0 τον Λεβαδειακό


Πάρτι ανόδου έστησαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", μετά τη νίκη της ομάδας τους επί του Λεβαδειακού με 2-0.


Ο Λεβαδειακός ήταν άξιος της μοίρας του αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος, ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα που κέρδισε από το 72ο λεπτό όταν αποβλήθηκε ο Μιχαήλ.
Η αστοχία των Πόποβιτς, Μαχαίρα και η καθυστέρηση του Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στοίχισαν στους Βοιωτούς, οι οποίοι μέχρι εκείνο το σημείο πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.


Η είσοδος του Μπακαγιόκο στο 65' άλλαξε τη ροή του αγώνα και πλέον ο ΠΑΣ άρχισε να μπαίνει απειλητικά στα αντίπαλα καρέ.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Ιβοριανός συνδυάστηκε με τον Σιαλμά και ο τελευταίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Κυριακίδη.
Στο 72ο λεπτό, ο Μιχαήλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αμέσως μετά ο Ντεμόλ πέρασε τον Ανδράλα στη θέση του Τζάνη για να διαφυλάξει το πολύτιμο προβάδισμα.
Τελικά, όχι μόνο το διαφύλαξε αλλά το διεύρυνε κιόλας, όταν στο 87ο λεπτό, ο Μπακαγιόκο ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Τριποτσέρη, ο διαιτητής Φωτιάδης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ιβοριανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.
Αυτό ήταν το 17ο φετινό γκολ του πολύπειρου άσου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Κυριάκος (65' Μπακαγιόκο), Πατσατζόγλου, ντε Βινσέντι (89' Τζημόπουλος), Τζάνης (75' Ανδράλας), Σιαλμάς.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(Γιάννης Παπακώστας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ψωμάς, Κοτίτσας (76' Ζουρούδης), Μαχαίρας (53' Βασιλείου), Ταραλίδης (90' Μπεγκόνια), Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Πόποβιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ:Στυλιάδης (Καστοριάς), Σίπκας (Πέλλας)


ΠΗΓΗ: http://www.contra.gr/