Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Θέματα ημερήσιας διάταξης της Συνεδρίασης της 15ης Μαρτίου της Οικονομικής Επιτροπής


Την Τρίτη 15-03-2011 και ώρα 10.00 π.μ., στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 03-03-2011 συνεδρίασης.

1.Έγκριση του από 31-12-2010 Πρωτοκόλλου Διαπίστωσης Βλαβών από ανωτέρα βία, για το έργο της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση ασφαλτόστρωση από εθνική οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης προς Αγία Παρασκευή (Β’ Φάση)», αναδόχου εταιρείας ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΤΕΕ.

2.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση 21ης επαρχιακής οδού»,

3.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο Δ.Δ. Κρυονερίου»,

4.Έγκριση δαπάνης για την κατοχύρωση domain names της Περιφέρειας Ηπείρου.

5.Έγκριση δαπανών για τη συμμετοχή

6.Έγκριση δαπάνης για την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής του Ευαγγέλου Σιώτου, υπαλλήλου της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου, ως εκπροσώπου αυτής, σε επίσκεψη σε μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, που διοργανώνει η Ε.Δ.Α.Η. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας.

7.Έγκριση δαπάνης για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης

8.Έγκριση δαπάνης για την για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης στην Αθήνα, του Γεωπόνου Τζουμανίκα Κων/νου, υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας, για την συμμετοχή του σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα το καθεστώς προστατευόμενης ζώνης κατά του ιού της τριστέτας των εσπεριδοειδών.

9.Έγκριση δαπάνης για την εκτύπωση και βιβλιοδεσία επτά (7) βιβλίων για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

10.Έγκριση απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και λιπαντικών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

11.Έγκριση λειτουργικών δαπανών Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

12.
13.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε.

14.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε.

15.
16.Έγκριση των όρων της διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου «Εξωτερικός Εμπειρογνώμονας σχετικός με τη διενέργεια αναλύσεων, μελετών και αναφορών», του έργου με τίτλο «Wood Energy Exploitation for Entrepreneurship» (Αξιοποίηση της Δασικής Βιομάζας για Επιχειρηματικότητα), του Διακρατικού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας MED «Μεσογειακός Χώρος 2007-2013», συγκρότηση της Επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού και έγκριση δαπάνης για την δημοσίευση της σχετικής διακήρυξης.

17.Συγκρότηση των Επιτροπών Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών και Αξιολόγησης Ενστάσεων, για την εκτέλεση του Προγράμματος Προμηθειών έτους 2011 της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

18.Έγκριση δαπάνης προμηθειών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

19.Έγκριση δαπάνης για τη συμμετοχή υπαλλήλου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ιωαννίνων, σε σεμινάριο που διεξάγει η Οικονομική Seminars AE. σχετικά με τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, με τίτλο «Μοντελοποίηση Φωτοβολταϊκου Συστήματος με τη βοήθεια του PVSyst

20.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση βατότητας οδού προς Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Κουκλιών»,

21.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ανάπλαση – Αναστύλωση περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μονής Μακρίνου», αναδόχου.

22.Έγκριση ανάθεσης δρομολογίου μεταφοράς μαθητή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

23.Έγκριση ανάθεσης προμήθειας λιπαντικών και πετρελαιοειδών, για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

24.Έγκριση δαπανών για τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της «25ης Μαρτίου 1821», στην πόλη της Πρέβεζας.

ΠΗΓΗ:http://www.php.gov.gr