Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Δήμος Πωγωνίου: Διακήρυξη προμήθειας καυσίμων & λιπαντικών για τη ΔΕ Καλπακίου & τα νομικά πρόσωπα του δήμου


ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Δήμου Πωγωνίου Ν. Ιωαννίνων διακηρύσσει τη διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών, για τη Δ.Ε. Καλπακίου και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Πωγωνίου», για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους το οποίο άρχεται από την υπογραφή των συμβάσεων, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, για μεν τα καύσιμα το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες και επί τοις εκατό (%) στη μέση τιμή λιανικής πώλησης, όπως αυτές προσδιορίζονται από το δελτίο τιμών που εκδίδεται από το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, για δε τα  είδη προστασίας κινητήρα (λιπαντικά, αντιψυκτικά, υγρά φρένων) τη χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των ειδών της ομάδας, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 73.389,40€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Χρηματοδότηση: Ίδιοι πόροι του Δήμου Πωγωνίου και των Νομικών Προσώπων που εποπτεύονται απ’ αυτόν.
Προσφορές υποβάλλονται για μία ή περισσότερες ομάδες για το σύνολο όμως των ειδών της κάθε ομάδας.
Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 12/10/2017, ημέρα Πέμπτη  και από ώρα 10:00 π.μ. (έναρξη υποβολής προσφορών) έως 11:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών).
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο χώρο του Δημαρχιακού Καταστήματος (Καλπάκι Ιωαννίνων, αίθουσα Tουριστικής προβολής του Δήμου Πωγωνίου) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.


Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, κοινοπραξίες που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.
Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και τα λοιπά συμβατικά τεύχη θα διατίθενται από την ιστοσελίδα του Δήμου Πωγωνίου www.pogoni.gr
Για πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό επικοινωνείτε με το Τμήμα Προμηθειών Δήμου Πωγωνίου, αρμόδιος υπάλληλος κ. Στέφας Κωνσταντίνος, τηλέφωνο: 2653360102, 

e-mail: stekon@pogoni.gr