Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Συμμετοχή του Αντιπροέδρου του ΠΣΗΕ στην Κεντρική παρουσίαση της Τουριστικής Προβολής και Προώθησης του προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος», στη Λευκωσία, Κύπρο

Ο Αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Λευτέρης Δημητρίου παρευρέθηκε στην Κεντρική παρουσίαση της Τουριστικής Προβολής και Προώθησης του Προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, στη Λευκωσία.
 Συμμετείχε επίσης σε κάποιες από τις εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο, από 12 έως 16 Νοεμβρίου 2017, στα πλαίσια του Προγράμματος Δράσεων Διπλωματίας Πόλεων για την Τουριστική Προβολή του Προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος».
Τις πιο πάνω εκδηλώσεις διοργάνωσε και υλοποίησε πολυμελή αποστολή στην οποία συμμετείχαν: ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητής Γεώργιος Καψάλης, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού Ιωαννίνων Νίκος Γκόλας, ειδικός σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου Στέφανος Ζέρβας, ο Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων Σαμ Κουδούνης, Μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Τουριστικοί Πράκτορες, Ξενοδόχοι-Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι Εταιρειών Εξαγωγών.

Ο Αντιπρόεδρος του ΠΣΗΕ είχε και κατ’ιδίαν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Ιωαννιτών κατά τη διάρκεια των οποίων συζήτησαν τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας και συμβολής του ΠΣΗΕ σε θέματα Τουριστικής Προβολής της Ηπείρου και Ηπειρωτικής Επιχειρηματικότητας.