Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έπειτα από τη σύλληψη 44χρονου αλλοδαπού στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, για μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης, συνελήφθησαν άλλοι τρεις υπήκοοι Αλβανίας, που εμπλέκονται στην υπόθεση

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι σε βάρος του ενός συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, έπειτα από τη χθεσινή σύλληψη αλλοδαπού στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, για μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης, συνελήφθησαν άλλοι τρεις υπήκοοι Αλβανίας, που εμπλέκονται στην υπόθεση (σχετικό το από 23-10-2016 Δελτίο Τύπου μας).
Υπενθυμίζεται ότι, χθες το πρωί στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, συνελήφθη ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από (173) κιλά κάνναβης.
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών και διερεύνησης της υπόθεσης διακίνησης κάνναβης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Σμέρτο Φιλιατών, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, (ηλικίας 40, 38 και 32 ετών), οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν παραδώσει τα ναρκωτικά στον 44χρονο, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις ομοεθνείς τους, οι οποίοι διέφυγαν, εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο και δασώδες της περιοχής.
Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων διαπιστώθηκε ότι:
σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα
σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.