Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση του βουλευτή N. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσίρκα, με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

Την Παρασκευή 11/12/2015, ο βουλευτής Ν. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, Δ. Αποτόρη, και τον Γεν. Γραμματέα της Ένωσης, Σωτ. Σγώρα.
Βασικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η Αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων παρουσίασαν αναλυτικά τις θέσεις και τις προτάσεις τους σχετικά με τη σχεδιαζόμενη αναδιάρθρωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 
Ειδικότερα, εξέθεσαν τα επιχειρήματά τους για την ανάγκη ίδρυσης Τμήματος Άμεσης Δράσης στην περιοχή και ενός επιπλέον Αστυνομικού Τμήματος στον Δήμο Νικολάου Σκουφά.
Επίσης αναφέρθηκαν σε επιμέρους ζητήματα λειτουργίας, κατανομής του αστυνομικού δυναμικού και ανανέωσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
Ο Β. Τσίρκας, από την πλευρά του, επισήμανε ότι προτίθεται άμεσα να θέσει αρμοδίως τα ζητήματα που του τέθηκαν και δεσμεύτηκε ότι θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή λύση για την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της περιοχής αλλά και την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών εργασίας για τους Αστυνομικούς υπαλλήλους.

Τέλος, τόνισε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ήδη έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο η πρόταση για ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη και δήλωσε ότι είναι πάντοτε στη διάθεση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας για οποιαδήποτε συνεργασία σε ζητήματα που θα προκύψουν μελλοντικά.